Home / Vijesti / ZAPREPASTIĆETE SE: Ovako je Jelena Krunić izgledala prije svih operacija! (FOTO)

ZAPREPASTIĆETE SE: Ovako je Jelena Krunić izgledala prije svih operacija! (FOTO)

Igračica Jelena Krunić još prilikom ulaska u rijaliti “Farma” odmah se susrela sa negativnim komentarima zbog izgleda, budući da na svom tijelu ima brojne tetovaže na najrazličitijim mjestima, ali i silikone u usnama i grudima.

Nakon “Farme” ona se oprobala u još nekoliko rijaliti programa u Srbiji. Najveću pažnju privukla je drugačijim, kod nas čak i neprihvatljivim izgledom, ali i ne tako zavidnim ponašanjem. Jelena je jako temperamentna i poznata je kao takmičar bez dlake na jeziku.

Poslije učestvovanja u “Farmi” i “Parovima” odlučila je da snima klipove na Jutjubu i pridobila veliki broj ljudi, koji svakodnevno prate njen kanal. I taman kada smo mislili da je više nećemo gledati na malim ekranima ona je ušla u Zadrugu gdje je za samo nekoliko dana napravila nekoliko većih skandala.

Međutim, go-go igračica, rodom iz Čačka, prije nekoliko godina izgledala je potpuno drugačije. Ove fotografije nastale su 2011. godine, a složićete se da poznata klaberka uopšte ne liči na sebe.

(Svet)

About budiutoku

Check Also

VUK MOB JE FARSA! Sloba i Kija zajedno na moru: cveće i sto! Nisu mogli SAKRITI – procurio OVAJ snimak!

Dolazak Pinkove zvezde Slobodana Radanovića na nastup Kristine Kije Kockar u Budvi iznenadio je sve prisutne. Sloba je na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *