Home / Zabava / ŠOKIRALI DOGOVOROM OKO POMIRENJA: Kija i Sloba donelu ŽIVOTNU ODLUKU – Anabeli i Luni se neće svideti

ŠOKIRALI DOGOVOROM OKO POMIRENJA: Kija i Sloba donelu ŽIVOTNU ODLUKU – Anabeli i Luni se neće svideti

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su prethodne večeri po prvi put vodili otvoren i normalan razgovor o svom braku. Iako je u nekoliko navrata dolazilo do povišenog tona sa obe strane, oni su igru istine, koju im je Veliki šef zadao, uspeli da odigraju do kraja. Supružnici su na neobičan način proslavili prvu godišnjicu braka ali, s obzirom na to da su oni učesnici Zadruge, ovakav vid privatnosti je za njih bio pravo uživanje.

Radanović i Kockareva su otkrili mnoge tajne, pokrenuli teme i nerešene probleme, ali do konkretnog rešenja ipak nisu došli.

Kija je odgovorom iznenadila svog supruga jer je priznala da se, na neki način, nije ponašala onako kako se očekuje od jedne žene.

– Radila bih sve da budem žena, a ne muškarac – rekla je Kockareva.

– Bila bi spremna da budeš sa čovekom koji je lenj – upitao je iznenađeno Radanović.

– Ja sam bila sa tim čovekom i bila bih do kraja života. Imaš druge kvalitete. Tolerantan si, u suštini si dobar čovek prema drugima ali si prema meni ispao loš. Andrija ne može da se meri sa njom (Lunom) – rekla je Kija kada je pevač pokušao da je osudi za vezu sa Andrijom Lazovićem koju je otpočela nakon njegove javne prevare.

Nakon što mu je supruga odbrusila da u rijalitiju nije razmišljao glavom već se×××alnim nagonima, pevač je spustio loptu.

– I meni je krivo. Nikad neću moći da pronađem opravdanje – priznao je Sloba.

Kompletan razgovor pogledajte u nastavku ovog teksta, a svakako da se ovo neće svideti njegovoj (kobajagi) bivšoj devojci Luni Đogani, kao ni njenoj mami Anabeli koja se mnogo zalagala za njihovu vezu:

About budiutoku

Check Also

HIT VIDEO! Luna zatekla Slobu sa suprugom Kijom: Kad je OVO videla – PORAŽENA POBEGLA!

Pred početak snimanja emisije “Amidži šou” u kojem su gostovali i zadrugari Kija Kockar, Sloba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *