Home / Vijesti / RAT RIJALITI MAJKI?! Goca pljunula po Anabeli!

RAT RIJALITI MAJKI?! Goca pljunula po Anabeli!

Majka Teodore Džehverović, Gordana, dotakla se veze svoje kćerke i Anđela Rankovića, a onda i majke Lune Đogani, Anabele! Ljubavni par iz “Zadruge” Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pobrao je simpatije publike tokom devet mjeseci trajanja rijalitija.

Oni su u vezu uplovili u Bijeloj kući, ali u zatvorenom prostoru bilo je i neizbjež nih svađa. Teodorina majka, Gordana progovorila je o vezi svoje kćerke sa Anđelom nakon završetka Zadruge i komentarisala njihove česte rasprave.

– Oni se vole, to je neizbježno, ali sad zavisi od njih na slobodi će to biti drugačije, ali što se tiče nas i naše porodice imaju punu podršku. Mislim da su oni jedan od parova koji se nije nešto snašao, jer su možda oboje razmaženi i paženi. Teodora nije imala takvu vezu, imala je ozbiljnije veze napolju, pa nije bila sigurnija u svoju ljubav, zato je dolazilo do svađa, ali kad sam ja ušla to se smirilo – rekla je Gordana.

Na pitanje da li bi podržala vezu Teodore sa oženjenim muškarcem kao što je Anabela Atijas branila ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, Goca kaže:

– Nikako ne bih podržala, mislim da je to Anabelina prva greška jer je to trebalo da presiječe u startu, ali svako ima pravo na vaspitanje svog djeteta, ja sam takva kakva sam, ona je takva kakva je, ona zna najbolje šta radi za svoje dijete.

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *