Home / Vijesti / PRIJA I FILIP DOBILI NEVJEROVATAN POKLON OD BRENE I BOBE: Takav vjenčani dar se dobija samo jednom u životu!

PRIJA I FILIP DOBILI NEVJEROVATAN POKLON OD BRENE I BOBE: Takav vjenčani dar se dobija samo jednom u životu!

Poslije gala svadbe, pjevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović neće na odmor: njihova glavna preokupacija sada je opremanje stana, koji su kao svadbeni poklon dobili od Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Kako “Alo!” saznaje, u dupleksu koji se vodi na Filipovo ime, a u kojem će živjeti sa Prijom, radovi su uveliko u toku, a čitav proces nadgledaju Aleksandra i Brena.

– Stan se prostire na više od sto pedeset kvadrata, a Aleksandra i Brena su osmislile svaki kutak, i to bez pomoći arhitekte. Unikatni namještaj uveliko pristiže iz inostranstva, a budući da mladenci ne planiraju da idu uskoro na medeni mjesec, opremanje stana im je pored posla prioritet – kaže izvor blizak porodici Živojinović i otkriva da je Aleksandru i Filipa najviše oduševilo što su im gosti na svadbi pored koverata sa novcem poklonili i dosta umjetničkih slika i dekorativnih predmeta za njihov novi dom.

– Aleksandra i Filip su odlično zaradili na vjenčanju i skoro da su i vratili uloženu sumu. Gosti su im pored novca poklanjali i firmiranu garderobu, nakit, ali i skupocijene slike, što ih je naročito obradovalo. Aleksandra je već odabrala koje će se slike naći u njenom domu, a naročito ju je oduševila skupocijena dekorativna figura obložena „Svarovski“ kristalima, koju im je poklonila modna blogerka Zorana Jovanović – kaže izvor i ističe da Aleksandra i Brena brinu o opremanju novog stana, ali da sugestije daju i pjevačicina mama Borka i Zorica, Filipova majka.

– Borka i Zorica takođe pomažu oko opremanja mladenačkog doma i daju svoje prijedloge, što Breni i Aleksandri veoma znači – zaključio je izvor blizak estradnom paru.

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *