Home / Vijesti / Polugoli u krevetu: Evo kako su se Luna i Gastoz zabavljali u Grčkoj, dok su bili u šemi iako je on imao djevojku! (VIDEO)

Polugoli u krevetu: Evo kako su se Luna i Gastoz zabavljali u Grčkoj, dok su bili u šemi iako je on imao djevojku! (VIDEO)

Luna Đogani ljetos je snimala spot za pjesmu pod nazivom “Prevara“ koju izvode Ognjen Amidžić, Gazda Paja i Marko Kon. Spot je sniman na prelijepim plažama širom Grčke, a osim Lune i samih izvođača, u spotu su učestvovali Gastoz, Soraja, Ana Korać, Ljupka Stević i Indi. Međutim, pored poslovnih obaveza zbog kojih su otišli na ovaj put, iskoristili su priliku i da se malo zabave i spoje lijepo i korisno.

Snimanje ovog spota posebno je bilo interesantno za Đoganijevu, koja se ovom prilikom upoznala sa Gastozom, a pošto su bili upućeni jedno na drugo, poslije druženja uslijedila je ljetnja avantura.

 

Njih dvoje su bili u kratkoj vezi, ne obazirući se na to što je Gastoz tada već imao djevojku, fitnes instruktorku Naidu kojoj je potom i priznao da ju je prevario sa Lunom.

 

Da je u Grčkoj bio lud provod i da su se odlično zabavljali, svjedoči i snimak na kojem se vidi da Luna i Gastoz ne dijele samo istu sobu, već i isti krevet.

 

Jedan djelić druženja u krevetu zabilježen je i kamerom, koja ih je snimila dok su se polugoli zabavljali ispod pokrivača.

(Telegraf.rs)

About budiutoku

Check Also

Kijin Andrija van sebe od sreće, na ovaj dan je čekao mjesecima! (FOTO)

Dok njegova djevojka Kristina Kockar muči muku u Zadruzi što zbog povrijeđene noge, što sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *