Home / Vijesti / POLICIJA U ZADRUZI: Jelena Krunić pokušala da UPADNE U RIJALITI, NASTAO HAOS!

POLICIJA U ZADRUZI: Jelena Krunić pokušala da UPADNE U RIJALITI, NASTAO HAOS!

Jelena Krunić danima pokušava da upadne u Zadrugu tvrdeći da su joj tamo ostale stvari nakon izbacivanja, zbog čega su organizatori morali da je prijave policiji

Igračica je nakon diskvalifikacije iste večeri sa sobom odnijela svu garderobu i od tada se nikome nije javljala. Tako je bilo do prije dvije nedjelje, kada je počela da dolazi svakodnevno, insistirajući da joj se dozvoli ulazak u spavaću sobu da bi preuzela svoje stvari. Producenti joj nisu dozvolili da uđe, jer je to protiv pravila rijalitija, ali su joj obećali da će provjeriti da li u garderoberu još uvijek ima njene odjeće i obavijestiti je o tome.

Ona, međutim, ne odustaje od namjere da na silu uđe u rijaliti. Tako je u subotu sa Tijanom Ajfon ponovo došla u Šimanovce i napravila haos ispred studija. Prijetila je da će se pobiti sa obezbjeđenjem ako joj ne dozvole da prođe kroz kapiju, vikala je i psovala, pa su organizatori morali da pozovu policiju. Nakon saslušanja na licu mjesta, policajci su Jelenu opomenuli da će je privesti u stanicu ako nastavi da pravi nered i prijeti ljudima iz produkcije. Krunićka je nakon toga otišla i ubrzo se oglasila na društvenim mrežama:

– Ne daju mi da uđem unutra! Rekli su mi sada da će oni doći i donijeti mi moje stvari iz Zadruge. Pitala sam ih šta će biti ako ne budu sve moje stvari tu, oni su mi rekli da prekontrolišem, pa će oni zvati.

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *