Home / Zabava / OTKRILA DA JE LUNA ŽIVJELA U BIJEDI: Ne možeš Kiji do malog prsta da priđeš!

OTKRILA DA JE LUNA ŽIVJELA U BIJEDI: Ne možeš Kiji do malog prsta da priđeš!

Gledaoci su se sinoć uključivali u emisiju “Zadruga, narod pita” i postavljali pitanja Luni Đogani, koja je bila gošća voditeljke Dušice Jakovljević. U jednom trenutku uključila se gledateljka iz Niša koja je ušla u svađu sa blogerkom.

– Samo da kažem da je Taš gorio, sada sam gledala, kada se Kija pojavila na sceni. Moram da kažem ovo što je ova djevojka (Luna) iznijela. To nije brak, to je urbani brak 21. vijeka! Djevojko, ti se vraćaš na 18. vijek sa Slobinim roditeljima da živiš i sarađuješ. Ti nisi naivna, ti si bezobrazna. Znaš li šta bi ti svaka druga žena uradila da je Kija? Žena pametna, obrazovana… Ti si Slobi govorila da želiš da budeš stjuardesa, da pjevaš strane pjesme…

Ti si ljubomorna bila, ti si umirala od ljubomore. Ja sam čula kada si Slobi rekla: “Slobo, šta ti misliš da ja budem stjuardesa?”, vrati, imaju snimci djevojko! Mi smo tvoje bezobrazluke gledali. Ti si sjedila na klupi za crnim stolom i naskakala na Slobu. Ti si govorila da ne možeš da je gledaš da sjedi preko tebe – govorila je gledateljka.

Gledateljka je u nastavku rekla Luni i kako je Slobi pričala u kokošinjcu da želi da voli samo nju i nikoga više.

– Ti lažeš djevojko i večeras. Ti večeras lažeš nas! Lažeš zato što slušaš tvoju majku i tvoja majka je to uradila. Nerviram se, jer i ja imam muža. Znaš šta bih ti ja uradila, onako ženski… Ostala bi bez te vještačke kose i dalje si bezobrazna i lažeš nas gledaoce. Sloba voli Kiju, ti ne možeš Kiji do malog nokta da priđeš!

Ti nisi razmažena, ja znam kako si živjela! U bijedi si živjela, roditelji se razveli… Njena mama pljuje nas gledaoce, pljuvala, pljuvala, kćerku podržavala. Što se nisi povukla kada je Kija ušla? Sada bi te Sloba volio, a ne da mu ližeš palčeve tamo! Ja tebi ne želim sve najbolje! Nađi momka i nemoj da uzimaš tuđe momke – pričala je gledateljka.

Dok je gledateljka iznosila svoje mišljenje, Luna Đogani se često ubacivala komentarima kako više nije zajedno sa Slobom i poželjela joj sve najbolje.

About budiutoku

Check Also

HIT VIDEO! Luna zatekla Slobu sa suprugom Kijom: Kad je OVO videla – PORAŽENA POBEGLA!

Pred početak snimanja emisije “Amidži šou” u kojem su gostovali i zadrugari Kija Kockar, Sloba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *