Home / Zabava / [NECENZURISANO] Slobinih i Kijinih SAT VREMENA U HOTELU! Pojavio se CEO SNIMAK – svi su ŠOKIRANI (VIDEO)

[NECENZURISANO] Slobinih i Kijinih SAT VREMENA U HOTELU! Pojavio se CEO SNIMAK – svi su ŠOKIRANI (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović prethodne noći dobili su priliku da proslave godišnjicu svog braka daleko od Zadruge, u hotelu koji je za njih obezbedio Veliki šef.

Nakon večere i masaže koja je doprinela potpunom užitku, Kija i Sloba su dobili pismo Velikog šefa.

– Slobo, Kristina, vreme je za igru istine. Ovo je igra u kojoj se očekuje da oboje budete iskreni i odgovorite jedno drugom na sva pitanja – pisalo je u pismu.

Ovoga puta, igru je započeo Radanović koji je želeo da sazna ono o čemu nikada do sada nije pitao svoju suprugu.

– Da li si nešto pogrešno uradila, a da se kaješ sada, dok smo bili u vezi i braku – pitao je Sloba svoju suprugu.

– Kajem se što smo obrnuli uloge. Što sam ja htela da sve bude savršeno, sve sam ja odrađivala i onda kad sam htela da ti nešto uradiš, ti nisi znao kako. Bilo mi je krivo što ti nisi iskoristio svoj potencijal što se tiče posla. Ja sam takva, želela sam ti najbolje. Kajem se zbog protraćenih trenutaka našeg braka, što smo neke lepe stvari propustili. Žao mi je što sam radila posao koji nisam volela i što sam bila nesrećna. Kajem se što nisam rekla da te volim kad sam ušla u rijaliti. Zbog čega se ti kaješ do rijalitija – postavila je Kija isto pitanje Slobi.

Radanović je bio iznenađen Kristininim odgovorima i nastavio je igru u poprilično mirnom tonu.

– Što sam u nekom trenutku ostao bez volje, jednostavno sam video da smo oboje uzeli sve zdravo za gotovo sve, da je to tako. Sad sam uvideo da se nismo trudili – rekao je pevač.

– Nisam ni ja to uvidela ranije, ja sam, majke mi, mislila da ne postoji prepreka koju nas dvoje ne možemo da prevaziđemo zajedno. Sad si našao ženu koja je manje dominantna žena od mene, i možeš da pronađeš svog alfa mužjaka u sebi – rekla je Kockareva.

About budiutoku

Check Also

HIT VIDEO! Luna zatekla Slobu sa suprugom Kijom: Kad je OVO videla – PORAŽENA POBEGLA!

Pred početak snimanja emisije “Amidži šou” u kojem su gostovali i zadrugari Kija Kockar, Sloba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *