Home / Vijesti / MILJANA DO 14. GODINE SPAVALA SA TATOM U KREVETU: Nije smio da ima s*ks sa ženom, a kad čujete kako je izgubila nevinost, ostaćete u ŠOKU! (VIDEO)

MILJANA DO 14. GODINE SPAVALA SA TATOM U KREVETU: Nije smio da ima s*ks sa ženom, a kad čujete kako je izgubila nevinost, ostaćete u ŠOKU! (VIDEO)

 

Miljana Kulić koja je u šestom mjesecu trudnoće ispričala je Slobi i Luni kakva je ona bila kao mala i na koji način je izgubila nevinost.

“Danju spavam, a noću sam bila budna do osam ujutro. Tata sjedne u kola i vozi me po cijelom gradu dok ne zaspim a onda me polako iznesu i ja se odmah probudim. Jako sam vezana za tatu”, počela je svoju ispovijest Kulićeva

“Moj tata je polomio vilicu jednom čovjeku jer mu je opsovao majku, mrtav pijan. Moj otac bi mogao da ubije za porodicu, kad mu neko kaže za ženu, za mene. On nije smio mjesec dana da izađe iz kuće kada se dogodilo ovo sa Ivanom jer se plaši sebe. Ne plaši se drugih nego sebe, ubiće nekoga. Zamisli da ti neko kaže kćerka ti je ku*va ili zatrudnila u rijalitiju. Ljudi su ograničeni, ne razumiju to”, počela je svoju iskrenu ispovijest

“Od tuge za tatom ja sam imala temperaturu, išla sam kod psihologa. Pođe u Jagodinu, ja plačem, mora da se vrati. Do 14 godine sam spavala s njim u krevetu, moji roditelji nisu imali odnos zbog mene. Čim vidim da tata ide kod mame, ja odmah idem za njim i legnem između njih ili lupam na vrata “otvorite”, uzmem čekić. Bila sam nemoguća”, prepričavala je svoje djetinjstvo Kulićeva i rekla da je psiholog savjetovao njenog oca da mora da je bije, udara po d*petu kada dođe da legne pored njega, a onda je ispričala kako je izgubila nevinost.

“Sa 16 godina vidim od mame da se u kupatilu pere sa irigatorom. Sačekam da ona završi u kupatilu, uzmem čaj od kamilice, sipam i uđem ja u kupatilo. Obrijem noge…” počela je priču, ali ju je i produkcija cenzurisala.

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *