Home / Zanimljivosti / LUNIN NAJVEĆI ŠOK: Đogani VIDELA KIJU I SLOBU kod bazena – on je NEŽNO gleda, dok ona… TO NIJE NAJGORE

LUNIN NAJVEĆI ŠOK: Đogani VIDELA KIJU I SLOBU kod bazena – on je NEŽNO gleda, dok ona… TO NIJE NAJGORE

Ako se prisetimo, Kija i Sloba su jedne noći kod bazena pričali 2 sata o njihovom razvodu. To je bilo nakon smrti Miloša Kockara, kada se Radanović trudio da što više vremena provodi sa svojom, i dalje zakonitom, suprugom. Sinoć je produkcija pustila zadrugarima snimak njihovog razgovora, a najznatiželjnija da vidi šta se tu zbilo, jeste bila Luna Đogani. Kada je snimak prošao, Đoganijeva je demontrativno ustala od stola i otišla da sedi sama.

– Ja ne znam šta je on tu pričao, pitala sam ga samo zašto razgovaramo ako ćemo se razvesti – ustala je Kija i pravila se da je sva zbunjena.

– On je rekao da se neće razvesti – dobacio je Milan.

Sloba je prozreo njihove namere gde prave kako on voli Kiju i dalje, i ne želi razvod, pa je iz njega samo izašao osmeh sažaljenja.

– Ako ona želi sad ovde da se razvedemo, evo ja mogu sada da potpišem – vikao je Radanović.

– Sam njegov pogled dok on priča pokazuje da njega toliko boli ona stvar za sve! On misli da ja njega ne poznajem, a ja njega vrlo dobro poznajem. On je tu plivao, dok ja ležim tamo u krevetu kao i svaki put – umešala se Luna.

– Mi smo tu pričali 2 sata – bio je jedini Slobin izgovor.

– Da! Dok sam ja ležala u krevetu! Pre toga ti je navodno bilo loše, ne može da diše, ima alergiju! Očigledno dečko ima alergiju na mene! Kako da ti verujem – pitala ga je žalostivo Luna.

– Ona je prišla i počela da priča sa mnom – Sloba se pravdao Luni.

– Zašto ti hoćeš da budeš sa mnom – pitala je jasno Đoganijeva.

– Zato što te volim – bio je još jasniji Slobodan.

U tom trenutku se Kija nasmejala, što je Luna zabazila pa je pogviknula kako ih stjuardesa ismeva. Slobu nije interesovala Kockarova, niti njena reakcija, a Kija je u tom trenutku izustila kako Radanović želi da bude sa Lunom jer ne može sa njom, i tu je ispala jako kontradiktorna, čak lažljiva, s obzirom da ona stalno govori kako ne želi razvod.

About budiutoku

Check Also

ZADRUGA JE GOTOVA, A SAD… Luna otkrila da li će se BORITI ZA SLOBU! Šokantno OŠTRE reči! (VIDEO)

Odlučila je! Rijaliti “Zadruga” sinoć je okončan pobedom Kristine Kije Kockar, ali mnoge i dalje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *