Home / Zabava / LJUBAVNICA I MUŽ PREVARENE ŽENE! Poznata PEVAČICA dala SUD o LJUBAVNOM TROUGLU – Nokautirala bih… AU!

LJUBAVNICA I MUŽ PREVARENE ŽENE! Poznata PEVAČICA dala SUD o LJUBAVNOM TROUGLU – Nokautirala bih… AU!

Popularna pevačica Katarina Grujić imala je nedavno čast da svoje pesme sa novog albuma zapeva u najgledanijem rijalitiju u regionu, ,”Zadruzi”.

Ono što joj je posebno privuklo pažnju jeste pozitivna reakcija svih ukućana nakon što su čuli njene nove hitove, a na veliko iznenađenje, pojedine zadrugarke su sa pevačicom pevale uglas i pesme koje ona još nije otpevala premijerno.

– Bilo je strava, nisam očekivala da će zadrugari biti oduševljeni mnome, videla sam da su ukućani pevali moje nove pesme, čak i one koje nisam pevala premijerno i koje nisu do tad čuli. Oduševili su se, Zorana je bila najveselija, Kija, Teodora… Stvarno su me oduševili – rekla je Katarina.

Kako je i sama bila učesnica u jednom rijalitiju, priznala je da se više ne bi eksponirala na taj način, ali nije sakrila da prati Zadrugu kad joj vreme to dozvoli.

– Naravno da pratim Zadrugu, Bože moj, više ne gledam ni serije. Pratim kada imam vremena i kada sam kući, pošto Zadruga traje do 5 ujutru, a ja tad dolazim kući, tako da…- rekla je kroz smeh Kaća.

S obzirom na to da je bila u prilici da u Beloj kući isprati najaktuelniji ljubavni trougao, Kristinu Kockar, Slobodana Radanovića i Lunu Đogani, upitali smo je šta ona misli po tom pitanju i da li je podržala njihove postupke i poteze koje su takmičari napravili tokom svog učešća.

– Iskreno, nemam više toliko stav. Jednostavno se previše piše i priča o tome. Mislim da su ljudi zaboravili neke vrednosti i ljubavi i braka i mislim da su kriterijumi mnogo pali kada ste dozvolili da se snimate javno i da oni budu glavni akteri i glavna vest u Srbiji. Moram da kažem, ali tako jeste. Ljubavnica i muž koji je prevario ženu, to jeste istina. Nema ljutnje, ali mislim da je greška što su se neke prave vrednosti zanemarile – rekla je Grujićeva.

Iako nije želela da sudi o tuđim životima, ona je pokušala da se stavi u Kijinu kožu, pa je ukratko rekla šta bi ona uradila da je doživela sličnu sudbinu.

– Da sam u toj situaciji ne znam kako bih odreagovala, ako bih bila besna, verovatno bih nokautirala i jedno i drugo da se to meni desilo, ko zna, možda mi kvrcne u glavi i pojavim se ja sa drugim likom, pa mu napravim haos od života – rekla je za kraj intervjua Katarina Grujić.

About budiutoku

Check Also

HIT VIDEO! Luna zatekla Slobu sa suprugom Kijom: Kad je OVO videla – PORAŽENA POBEGLA!

Pred početak snimanja emisije “Amidži šou” u kojem su gostovali i zadrugari Kija Kockar, Sloba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *