Home / Zabava / KIJA I SLOBA SE VRATILI U ZADRUGU! Čim je ušao na imanje, Radanović MOLIO LUNU…JAO! (VIDEO)

KIJA I SLOBA SE VRATILI U ZADRUGU! Čim je ušao na imanje, Radanović MOLIO LUNU…JAO! (VIDEO)

Sinoć je u toku izbora potrčka voditeljka Katarina Nikolić obavestila Slobodana Radanovića i Kristinu Kockar da je vreme da napuste “Zadrugu” kako bi se uputili na mesto gde će proslaviti godišnjicu.

Ovo je najteže palo Luni Đogani, koja je noć provela sama u pabu, sa peškirom preko glave. Radanović i njegova supruga koju je prevario sa blogerkom, godinu dana svog braka slavili su u hotelu.

Kija i Sloba su imali romantičnu večeru, a noćas su igrali i igru istine u toku koje su se čak i posvađali. Jutro nakon godišnjice, dočekao ih je doručak u toku kojeg je Kristina zapitala Slobu da li želi da ona promeni prezime u Radanović.

Takođe jutros je u hotelu Kija izjavila suprugu kako joj je žao što su se svađali, ali se i raspitivala gde će on živeti kada izađu iz “Zadruge”, ali odgovor na ovo pitanje nije dobila jer Sloba još, kako je rekao, još uvek ne zna gde će živeti.

Nakon svega, došlo je vreme da se ovi ukućani vrate u Belu kuću. Kada su stigli u “Zadrugu” zadrugari su odmah tražili od svojih cimera da im ispričaju sve detalje protekle noći.

– E bilo je top! Nismo bili u bioskopu. Bili su u hotelu, večerali, imali masažu. Onda su nam poslali pismo da igramo igru istine, pa smo se posvađali! – pričala je Kija cimerima koji su je ispitivali.

Sloba je odmah otišao u spavaću sobu kako bi video svoju devojku Lunu Đogani, ali ona nije bila tamo, već je ležala u pabu.

– Šta radiš ovde? – upitao je Sloba Lunu.

– Boli me stomak – odgovorila je Luna.

– Vrati se u krevet, molim te! – pričao je Radanović.

Kako je izgledala cela situacija, pogledajte u videu koji je u prilogu:

About budiutoku

Check Also

HIT VIDEO! Luna zatekla Slobu sa suprugom Kijom: Kad je OVO videla – PORAŽENA POBEGLA!

Pred početak snimanja emisije “Amidži šou” u kojem su gostovali i zadrugari Kija Kockar, Sloba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *