Home / Vijesti / KARMA JE K*RVA: Astrolog otkrio ŠTA će biti sa Slobom nakon Zadruge – Nema ni Lune, ni Kije, TUŽNO

KARMA JE K*RVA: Astrolog otkrio ŠTA će biti sa Slobom nakon Zadruge – Nema ni Lune, ni Kije, TUŽNO

O ljubavnom trouglu Slobe Radanovića, Lune Đogani i Kristine Kockar mesecima priča čitava Srbija, a kako se bliži kraj rijalitija „Zadruga“, postaje sve neizvesnije da li će pevač ostati u vezi sa blogerkom ili će se ipak vratiti svojoj i dalje zakonitoj supruzi.

Ovu ljubavnu dramu za magazin VIP pokušao je da reši poznati srpski astrolog Dušan Veličković, koji je nakon što je napravio natalne karte svih aktera ljubavne zavrzlame, shvatio da Sloba Radanović neće ostati u vezi ni sa Lunom, ali ni sa Kijom!

– Radanović je Blizanac u horoskopu i sama ta činjenica govori da je emotivno labilna osoba. Ipak, želim da upozorim da je reč o ozbiljnom patološkom sklopu ličnosti, koji je pod stalnim uticajem mračnih sila. Slobu prati porodično prokletstvo, a na njega je naročito uticala majka. Slobini roditelji nikada nisu imali harmoničan odnos i on ne zna šta znači dobar brak. Baš zbog toga nikada neće imati srećan i porodičan život. Jednostavno, prati ga negativna karma – kaže Veličković i dodaje da će Sloba ostaviti Lunu, baš kao što je završio brak i sa Kristinom Kijom Kockar.

– Sloba je po prirodi gord, umišljen, siromašan duhom, kompleksaš i emocionalno ravan nuli. Baš zbog svog siromašnog sklopa ličnosti, do pedesete godine neće moći da se skrasi. On na nivou svoje sudbine neće pustiti sidro ni pored jedne žene. Njemu je samo važno da žena sa kojom glumi ljubav ima status. Sa Kijom je bio zato što je stujardesa, iako nisu vodili ljubav godinama. Jednostavno, čovek je navikao da glumi ljubavnika – uverava Dušan i tvrdi da Radanović neće imati ni muzičku karijeru.

– Sloba je primer baksuza koji je ekstremno uvredljiv i ne prihvata kritiku. Baš zbog toga nikada neće imati uspešnu karijeru i pevaće samo u Zrenjaninu i okolnim selima – zaključio je Veličković.

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *