Home / Vijesti / JADNA KIJA: Kija plakala kao kiša kada je čula da su druge DJEVOJKE SPAVALE U NJENOM KREVETU SA SLOBOM, a sve to dok su bili u braku! (FOTO+VIDEO)

JADNA KIJA: Kija plakala kao kiša kada je čula da su druge DJEVOJKE SPAVALE U NJENOM KREVETU SA SLOBOM, a sve to dok su bili u braku! (FOTO+VIDEO)

Kristina Kockar danas nije učsetvovala u igri koju su dobili zadrugari, s obzirom na to da je dobila poštedu zbog povrede koju ima. Dok su njeni cimeri pokušavali da vezanih nogu pređu prepreke koje su im se našle na putu Kija je bila u krevetu u spavaćoj sobi i plakala. Njoj je Milan Milošević rekao kako je, dok je na kratko izašao iz Zadruge, vidio naslovnicu jednog magazina na kojoj je izjava djevojke koja tvrdi da je spavala u Kijinom krevetu dok je ona bila na putu, kao i da se sada kaje zbog svega jer je Kija dobra djevojka.

Njena najbolja rijaliti drugarica Ana Korać, nakon što je sa svojom grupom završila učešće u igri, otišla je do sobe kako bi tješila Kristinu, koja je bila u suzama nakon što je saznala šta je njen još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović, koji ju je prevario i ostavio u “Zadruzi” zbog Lune Đogani, radio dok su oni bili u braku.

– On je mene prestao da voli i prije ovoga. Ja njemu više ništa ne mogu da vjerujem. Pogodi me tako nešto. Ta djevojka je izjavila kao nešto da joj je žao Kije, i da je bila u mom krevetu, dok sam bila preko. Neću da se sladi time! Mrzim ga, brate! Mene samo pogađa to da spava u mom krevetu sa njim – govorila je Kija kroz suze.

– Ti si luda, ako se zbog toga nerviraš! Ne znam kako to tebe može da nervira. Ti si se oslobodila njega, ne on tebe. Daj bre, nemoj da se primaš na to! To ti samo dokazuje da on nije bio onakav kakva si mislila da je on bio. Nemaš potrebe da se nerviraš, pogotovu oko toga. Precrtaj to! – tješila je Ana Korać Kiju, koja već satima roni suze zbog nove informacije!

– To je moja najbolnija tačka da neko spava u mom krevetu! Ako je to istina, nije mi jasno kako on može da dovede nekoga u moj stan i da spava u mom krevetu, bolno je! Muka je da saznaš da je neko spavao u tvom krevetu – nastavila je Kija.

 

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *