Home / Vijesti / IZNENAĐENJE MESECA! Ona je UŠLA U ZADRUGU! Usledila REKA SUZA! Zagrljaji! Spas! Neviđeni IZLIV EMOCIJA

IZNENAĐENJE MESECA! Ona je UŠLA U ZADRUGU! Usledila REKA SUZA! Zagrljaji! Spas! Neviđeni IZLIV EMOCIJA

česnica “Zadruge” Viktorija Vuksanović prolazila je prethodnih dana kroz vrlo težak period.

Ona je plakla kod drveta mudrosti žaleći se što neće moći da počasti zadrugare za svoj rođendan, kao i da joj nedostaje majka koja danas slavi Svetog Nikolu. Majka je stara, a Viktorija nije tu da joj pomogne. Ona je plakala i govorila da joj je boravak u rijalitiju dozlogrdio, kao i da bi htela da izađe napolje.

Produkcija je rešila da joj izađe u susret i napravi divno iznenađenje. Na imanje je ušla njena ćerka, a kada je došla u radionicu u kojoj zadrugari prave novogodišnje ukrase, usledili su zagrljaji i suze.

Viktorija nije mogla da dođe sebi i počela je da plače i grli svoju mezimicu, dok joj je ona govorila da se smiri i da danas ne želi da je vidi više uplakanu. Ćerka je objasnila majci i da joj je donela posluženje za rođendan tako da će moći da počasti ostale ukućane.

Da stvar bude još lepša, ćerka je Viktoriji donela i divan poklon. Reč je o uramljenom kolažu fotografija iz njihove privatne arhive, na kojem u sredini piše: “Najboljoj mami na svetu!”, na šta pevačica, naravno, nije mogla da ostane ravnodušna.

Kao što bi, verovatno i svaka mama učinila, ona je počela da deli uputstva i savete ćerki o tome šta i kako treba da radi u spoljnom svetu, na šta je devojka rekla: “Mama, šta ti je, pa ja sam odrasla, umem da upravljam svojim životom!”

Viktorija se požalila i da želi da izađe iz rijalitija, na šta je ćerka počela da je hrabri i ubeđuje da mora da se bori i da izdrži do kraja. Ona joj je prenela i pozdrave od bliskih ljudi iz spoljnog sveta…

Bio je ovo, bez sumnje, jedan od najdirljivijih momenata “Zadruge”, a i pravi spas, makar privremeni, za Viktoriju, koja je prolazila kroz tešku emotivnu krizu.

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *