Home / Vijesti / HOROR U SELU SUKOVO: Očuh godinama silovao pastorku, oduzeo joj nevinost, a majka pomagala!?

HOROR U SELU SUKOVO: Očuh godinama silovao pastorku, oduzeo joj nevinost, a majka pomagala!?

Suzana Pejčić (50) iz sela Sukovo osuđena je na pet godina zatvora zbog toga što je s nevjenčanim suprugom Draganom Pejčićem (57) godinama učestvovala u silovanju kćerke D. P. (22). On je pred Višim sudom u Pirotu na sedam godina robije.


Pejčić je prvi put silovao D.P. kad je imala samo 14 godina. Prema riječima Kurirovog izvora iz pravosuđa, on je od jula 2006. pa sve do oktobra 2014. godine imao odnose s pastorkom.

– Prvi put ju je uz prijetnje obljubio dok je bila maloljetna. Oduzeo joj je nevinost. Sve ostale godine ona mu navodno nije pružala otpor. Pejčić je spavao s D.P. i kad je njegova nevjenčana žena bila kod kuće i kad je bila odsutna – kaže sagovornik.

Majka Suzana Pejčić osuđena je jer je pomagala suprugu i nagovarala kćerku da ima odnose s očuhom.

– Majka je sve gledala i šutila o tome. Djevojka je čak ostajala i u drugom stanju, ali je abortirala – kaže izvor Kurira.

D.P. je kćerka Suzane Pejčić iz prvog braka, a cijeli slučaj otkriven je nakon što ju je očuh pretukao kad je doznao da ima dečka. Djevojka je tada otišla u policiju i ispričala kroz kakav užas je godinama prolazila.

– D.P. je upoznala jednog dečka i započela romansu s njim. Čak je namjeravala i da se odseli iz očuhove kuće. Kad je Pejčić doznao za pastorkinu vezu, brutalno ju je pretukao u naletu ljubomore. Djevojka je tad skupila hrabrost i policajcima ispričala sve o hororu koji je godinama preživljavala. Rekla im je da ju je očuh prvi put silovao još 2006. Prema njenim riječima, njena majka Suzana se u početku protivila tome. Međutim, kasnije je popustila, te čak i gledala kako joj Pejčić siluje dijete – rekao je sagovornik.

Dragan Pejčić je u pritvoru od desetog mjeseca 2014. Njegova nevjenčana žena Suzana Pejčić puštena je na slobodu, uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

Mještani sela Sukovo kažu da je Pejčić imao brak iza sebe.

– Kad je Suzana došla da živi s njim, donijela je i pozamašnu sumu novca koju mu je dala. Dragan je kupio stado ovaca. Stoku su čuvale Suzana i njena kćerka D.P., a on se baškario ispred seoske prodavnice, ali i po Pirotu. Bio je zarastao u bradu i stalno je nosio maskirnu uniformu – rekli su mještani na suđenju.

Kuća Dragana Pejčića nalazi se na vrhu brda, udaljena je od ostalih imanja i do nje se dolazi uskim planinskim putem. Vjerovatno je to omogućilo Draganu da se toliko dugo neprimjećeno iživljava nad pastorkom.

About budiutoku

Check Also

MUSLIMANI PRETE SLOBI RADANOVIĆU! Ako dođeš, dabogda ti Srebrenica u kući bila! I još GORE! (FOTO)

loba Radanović dobija jezive pretnje pred nastup koji ima 13. jula u Bosni! Pevača napadaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *