Home / Crna Hronika / FOTO: GOLEMA TUGA U ČISTOJ VELIKOJ Obitelj, prijatelji i mještani došli se oprostiti od Marina i Silvane Šunjerge, proteklog ih je vikenda ubio sin

FOTO: GOLEMA TUGA U ČISTOJ VELIKOJ Obitelj, prijatelji i mještani došli se oprostiti od Marina i Silvane Šunjerge, proteklog ih je vikenda ubio sin

U grobnicu obitelji Šunjerga na mjesnom groblju u Čistoj Velikoj, u srijedu su predvečer zajedno pokopani splitski specijalac Marin Šunjerga (45) i njegova supruga Silvana, koje je protekle subote mučki ubio njihov sin jedinac, 19-godišnji Tin. Supružnici su pokopani, uz počasnu paljbu voda splitske Specijalne policije i ostale vojne počasti. Prije polaganja u grob, hrvatska zastava s Marinova lijesa predana je njegovim roditeljima, ocu Željku i majci Kristini.

Posljednju počast mučki ubijenom bračnom paru, došlo je odati oko tri tisuće građana Čiste Velike, Vodica, Šibenika i susjednih mjesta, koji nisu mogli sakriti suze. Među njima, bilo je stotinjak splitskih specijalaca, te Marinovi ratnih suboraca iz oklopne bojne 113. brigade i brojni drugi branitelji.

Prigodno bogoslužje  predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

– Ovom smrću možda je i najviše pogođen počinitelj ovog zločina i njemu treba pomoći. Na mržnju ne smijemo uzvratiti mržnjom i osvetom – kazao je, među ostalim biskup Rogić.

Dirljivim riječima od Marina i supruge Silvane oprostio se zapovjednik Specijalne policije BATT Anton Dražina, dok je pred ljesovima pročitano oproštajno pismo koje je svojoj kćeri posvetila Nevenka Storić.

Podsjetimo, Marina i Silvanu sin je ubio hicima iz pištolja u potiljak u subotu. Tin Šunjerga je na saslušanju priznao krivnju i kazao kako mu je žao no kako više nije mogao izdržati stalne prigovore roditelja. Roditelje je ubio svjesno i planski, a trenutno se nalazi u pritvoru.

Trojica mladića koja su znala za stravično ubojstvo branit će se sa slobode, a tereti ih se za kazneno djelo neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.

About budiutoku

Check Also

TRAGEDIJA KOD PANČEVA: Mladić umro na gej orgijama, predozirao se u dečkovom krevetu?!

Mladić L. S. (29) pronađen je mrtav u kući nepoznatog muškarca u Banatskom Novom Selu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *