AU, KAKVA FRKA : Miljana je trudna, a uletela u TUČU – da UDARI! Obezbeđenje, haos (VIDEO)
Home / Zanimljivosti / AU, KAKVA FRKA : Miljana je trudna, a uletela u TUČU – da UDARI! Obezbeđenje, haos (VIDEO)

AU, KAKVA FRKA : Miljana je trudna, a uletela u TUČU – da UDARI! Obezbeđenje, haos (VIDEO)

Nema mira na imanju u Šimanovcima.

Žestoka svađa u rijalitiju “Zadruga” i to u ranim jutarnjim časovima kada su se učesnici spremali da spavaju. Zbog haosakoji su napravili trudna Miljana Kulić i Lepi Mića, moralo je da reaguje i obezbeđenje. Sve je kulminiralo kada je uletela u Belu kuću spremna na tuču, pa čak i da udari, ako je verovati njenim pretnjama.

Počelo je raspravom za stolom kada se Lepi žalio što drugi pričaju dok on izlaže mišljenje o Mikiju Đuričiću. Pljuštale su gadne psovke, uvrede, što ličnr, što za članove porodice… Sve je trajalo dugo, predugo – gotovo pola sata.

Njihov sukob se tu nije zaustavio i ubrzo je nastao haos. Prvo je Mića držao vrata od sobe i nije dao Miljani da izađe. Nišlijka je navaljivala da otvori, iako su je Milan Milošević i Saša Karan ubeđivali da se mane ćorava posla, da ostavi Lepog i da se čuva novčanih kazni od strane Velikog šefa. Ona je ipak pobesnela i kada su je provocirali rečima “udari ga ako imaš hrabrosti”, ona im je odgovorila da hoće samo da Mića pusti vrata.

– Znaš koliko me zabole za to… Pusti vrata, majmune! – cimala je vrata Miljana, a Mića ju je poslušao tek kada je stiglo obezbeđenje.

Miljana je tad uletela u Belu kuću kao u tuču, ali je na svu sreću stiglo i obezbeđenje.

– Meni neka priča šta god hoće, ali majku da mi ne dira. Samo još jednom… Napolju ima vilicu da ti lome… Joj, zar da trudna idem u zatvor u Požegu – pretila je Nišlijka

Pogledajte kako su izgledale te scene u rijalitiju “Zadruga”:

 

 

About budiutoku

Check Also

NOVI POČETAK: Luna Đogani se oglasila po izlasku iz “Zadruge” – Ponovo VOLIM! (FOTO)

Nove teme, nove priče… Modna blogerka Luna Đogani sinoć je osvojila drugo mesto na kraju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *