‘AJDE UDARI PRVI! Krv da pada zbog Kije! Odjednom EKSPLODIRAO, skočio ka njemu! Obezbeđenje! LOM! (VIDEO)
Home / Zanimljivosti / ‘AJDE UDARI PRVI! Krv da pada zbog Kije! Odjednom EKSPLODIRAO, skočio ka njemu! Obezbeđenje! LOM! (VIDEO)

‘AJDE UDARI PRVI! Krv da pada zbog Kije! Odjednom EKSPLODIRAO, skočio ka njemu! Obezbeđenje! LOM! (VIDEO)

Haos!

Tokom sinoćne Igre istine u “Zadruzi” došlo je do žestokog okršaja između Filipa Đukića i Baneta Čolaka, zato što je Bane ponovo provocirao Kiju pitanjem o njenom odnosu sa Filipom.

Bane je tvrdio da mu je Kija otkrila kako je Filip zaljubljen u nju i citirao nežne reči koje je Filip njoj govorio, a koje mu je, navodno, Kija rekla, zbog čega je ona prasnula u besu govoreći Banetu da laže. I Filip se silno iznervirao i počeo da se dere da ljudi prestanu već jednom da potencijaru tu priču, ali budući da Bane nije hteo da odustane od svojeg pitanja i tvrdnji, Filip je potpuno poludeo, skočio sa stolice i obišao sto besno hodajući ka Banetu.

– Znam te, bre iz spoljnog sveta! Tamo ne smeš ništa, ovde se mangupiraš jer znaš da ti niko ništa ne sme ovde! ‘Ajde, ako si hrabar, udari me prvi! Hajde, udari me prvi! – vikao je Filip, a situacija je bila toliko dramatična da je na kraju i obezbeđenje reagovalo. Sve se završilo bez većeg incidenta.

 

About budiutoku

Check Also

NOVI POČETAK: Luna Đogani se oglasila po izlasku iz “Zadruge” – Ponovo VOLIM! (FOTO)

Nove teme, nove priče… Modna blogerka Luna Đogani sinoć je osvojila drugo mesto na kraju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *