Home / Zabava / 20 MINUTA PRE GODIŠNJICE BRAKA! Evo ŠTA je radila Kija: “Slobo, vreme je da PRIZNAŠ da me voliš!” (VIDEO)

20 MINUTA PRE GODIŠNJICE BRAKA! Evo ŠTA je radila Kija: “Slobo, vreme je da PRIZNAŠ da me voliš!” (VIDEO)

Pred večerašnje izbacivanje u rijalitiju “Zadruga” u kom je jedan od nominovanih bio Slobodan Radanović, njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar imala je iskren intervju sa Ognjenom Amidžićem. Stjuardesa iz Zrenjanina je pričala o odnosu sa pevačem.

– Naš odnos se promenio kada sam ja rekla da ga volim. Baš se preokrenulo kada mi je otac preminuo. Sam Sloba se promenio prema meni i uspostavili smo normalnu komunikaciju. Kad nam je 6. februara bila godišnjica, svađali smo se, on je govorio kako neće da prisustvuje ako bude žurka. A evo sada, 20 minuta pre 14. maja kada nam je godišnjica crkvenog braka, on je sam pristao da to proslavimo – započela je Kija priču, a kada je Ognjen insistirao da mu kaže šta se to promenilo, ona je kroz smeh dodala:

– Ja ga zezam da je vreme da mi prizna da me voli, a on se još ne da. Tako da čekam još kad će da odustane od glume da me ne voli. Ja pretpostavljam i osećam da on još uvek gaji osećanja prema meni.

Na Amidžićevu opasku da nije od početka u rijalitiju “Zadruga” pričala kako i dalje voli pevača, stjuardesa je odgovorila:

– Ja sam uvek znala da ga volim, ali sam sebi govorila da to ne smem da osećam. Bila sam i te kako ljuta, ogorčena i povređena, kao i sad… Jednostavno, ne može tolika ljubav tek tako da nestane, zato verujem i da kod njega još uvek postoje osećanja. Ipak, ja moram da se razvedem od njega jer ne verujem da on sve to može da iznese kako ja želim. Da se bori za mene i moju ljubav, da se pokaje… On nije dovoljno zreo i mislim da nas dvoje, na stranu što ga volim, ne možemo da budemo srećni zajedno. Nekad ljubav stvarno nije dovoljna… Sigurno neću da ga molim da budemo zajedno, a on je nezreo – ćuti, a on je taj koji je zeznuo stvari – opisala je Kija i dodala da se Slobina.

Stjuardesa iz Zrenjanina je dodala da veruje kako Sloba i ne želi razvod.

– On je meni u intervjuu za jedne novine postavio pitanje “da li smatram da bi naš odnos bio savršen ako bismo se pomirili”. Odgovorila sam da je to lutrija jer nikada ne znamo Ja bih volela to zaista, da me voli najviše na svetu i da se nikada ovako nešto ne desi. Suštinski, ja bih mogla da pređem preko svega – izjavila je Kija, a na Ognjenovo pitanje da li možda poželi da mu se osveti ona je odgovorila da “često zaspi sa tom mišlju, ali da to ne želi i da je za to imala dovoljno prilika pa nije uradila”.

– Mislim da on ne može da uradi to što ja želim. Neko epsko pokajanje… Kada bi on to rekao javno, velike su šanse da bismo se pomirili. A to njegovo kukavičko da ćemo pričati posle “Zadruge” kod mene ne prolazi. Ja sam ovde rekla sve, a na njemu je da isto to uradi jer je on sve i zeznuo. Kada smo zajedno išli na sahranu mog oca imali smo dva razgovora gde sam ja dobila neke odgovore koje sam tražila, ali neću to ispričati. Ako on želi, neka kaže. U svakom slučaju, mislim da bi najbolje bilo da se nas dvoje rastanemo, jer je to što bih ja želela teško izvodljivo. Ali nikad se ne zna, imamo još dve i po nedelje – zaključila je Kockareva.

 

About budiutoku

Check Also

HIT VIDEO! Luna zatekla Slobu sa suprugom Kijom: Kad je OVO videla – PORAŽENA POBEGLA!

Pred početak snimanja emisije “Amidži šou” u kojem su gostovali i zadrugari Kija Kockar, Sloba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *